17-20 Sep 2017 Capbreton (France)

Program

Monday, September 18, 2017
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
›10:15 (30min)
Dimensionality Reduction of Neural Dynamics Within and Across Trials By Tensor Decomposition
Alex Williams*, Tony Kim, Fori Wang, Saurabh Vyas, Krishna Shenoy, Mark Schnitzer, Tamara Kolda, Surya Ganguli
›10:45 (30min)
›11:15 (45min)
›12:00 (30min)
Multiplexed computations in retinal ganglion cells of a single type
Olivier Marre*, Stephane Deny, Ulisse Ferrari, Emilie Mace, Pierre Yger, Romain Caplette, Serge Picaud, Gasper Tkacik
›12:30 (2h)
›14:30 (45min)
›15:15 (30min)
Modeling within and across area neuronal variability in the visual system
Chengcheng Huang*, Douglas Ruff, Ryan Pyle, Robert Rosenbaum, Marlene Cohen, Brent Doiron
›15:45 (30min)
›16:15 (45min)
›17:30 (2h30)
›20:00 (2h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1